Priser

 

Hjärthälsan har avtal med Region Östergötland vilket innebär:

Läkarbesök/undersökning: 200 kr                    Frikort: 0 kr

(Gäller ej för hälsokontroller,  se särskild prislista nedan)

Om du är hjärtsjuk eller har besvär du inte undersökts för, behövs ingen remiss från din vårdcentral för att komma till Hjärthälsan, det går utmärkt att vända sig direkt till oss.
Uteblivet besök eller sent avbokat besök debiteras med hel patientavgift (200 kr) även om du har frikort. Avbokning måste ske senaste före kl 9.00 samma dag som besöket. Vänligen kom i god tid till ditt besök!

Om du är frisk och vill undersöka ditt hjärta

Det kan finnas många skäl till att du önskar kontrollera hjärtat och göra en hälsokontroll. Du behöver inte ha eller misstänka hjärtsjukdom för att göra en hälsokontroll hos oss. Du kanske vill börja träna hårdare efter några år av liten fysisk aktivitet, då är det alltid bra att vara på den säkra sidan innan man sätter igång. Ett annat skäl att göra en kontroll kan vara ärftlighet för en viss sjukdom, exempelvis höga värden av kolesterol i släkten.

Om du har någon hjärtåkomma och Transportstyrelsen eller annan myndighet kräver specialistintyg kan vi också hjälpa dig med detta.

Hälsokontroller, körkortsintyg och dylikt ingår inte i Regionsavtalet och kostnaden är således följande. På hälsokontroller tillkommer moms.

Hälsokontroll: 1700 kr (exkl moms)

Läkarbesök med arbetsprov: 3250 kr (exkl moms)

Läkarbesök och arytmidiagnostik: 3250 (exkl moms)

Läkarbesök med ultraljud av hjärtat: 3900 kr (exkl moms)

Läkarbesök med ultraljud av hjärtat och arbetsprov: 6400 kr (exkl moms)

Läkarbesök med ultraljud av hjärtat och 24-timmars EKG: 6400 kr (exkl moms)

Körkortsintyg: 2400 kr (moms ingår)